A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Етапи проєкту "Спільно! Разом!"

Дата: 11.05.2022 23:03
Кількість переглядів: 64

       З метою організації  змістовного дозвілля для внутрішньо переміщених осіб 11 травня 2022 року на спортивному полі та пришкільній території ліцею №7  м. Ковеля (директор Валерій Кубай) Центром позашкільної освіти Волинської обласної ради (в.о. директора Оксана Філіпчук) у співпраці з Ковельською міською станцією юних техніків (директор Володимир Токарець) у рамках проєкту «Спільно! Разом!» проведено  пізнавальну програму «Зустріч у космічному кораблі (мобільний планетарій)» , а саме:

  • Пізнавально-розважальну  програму «Веселі знаки-задіаки»;
  • Майстер-клас з виготовлення охоронця метальних планерів;
  • Мікрозону «Заглянемо у мікросвіт» (робота з мікроскопом);
  • Майстер-клас до Дня вишиванки «Птах Миру»;
  • Математичний експериментаріум «Лабиринтні задачі».

              Відрадно, що  у рамках спільного заходу педагоги мали можливість обмінятися досвідом роботи щодо проведення творчих короткотривалих проєктів, інтерактивних завдань тощо.

              Оксана Філіпчук, в.о. директора ЦПО та Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП обговорили питання подальшої співпраці щодо організації сучасної та ефективної діяльності закладів позашкільної освіти. Як відомо, заклади позашкільної освіти виконують важливі функції соціального значення та є осередками ранньої профілізації та протидії дитячим негативним проявам, тому важливим залишається питання системного підходу до забезпечення кваліфікованого педагогічного працівника системи позашкільної освіти. Сучасні здобувачі позашкільної освіти потребують  сучасного, креативного, творчого керівника гуртка, який на заняттях чітко застосовує нові інтерактивні технології та надає якісні освітні послуги. Один із кроків на шляху до цієї мети -  питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано