A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Екскурсія Ковелем з істориком Андрієм Павляшиком

Дата: 11.05.2022 13:07
Кількість переглядів: 58

10 травня 2022 року для внутрішньо переміщених осіб – учасників Клубу спілкування та дозвілля було організовано та проведено пішохідну екскурсію містом  з  істориком за фахом, краєзнавцем, виходцем з Ковеля  Андрієм Павляшиком.

 Минуле міста над Турією автор проєкту «Екскурсії з істориком» представив надзвичайно захопливо та оригінально. Учасники зустрічі дізналися про могутню місцеву династію князів Сангушків;  багату, мудру і хитру королеву Бону; ковельських старост, які воювали проти козаків, товаришували з бедуїнами, займалися алхімією та будували величні палаци.

Екскурсія мала інтерактивний характер, спілкування з переселенцями гід вважає своєрідним способом відволіктися від війни та подолати тривогу. За понад дві години мандрівки містом екскурсоводу вдалося захопити Ковелем і відкрити його по-новому, полюбити та  зацікавити.

Наприкінці зустрічі Андрій Павляшик анонсував  наступну екскурсію містом, під час якої можна буде посмакувати улюбленими десертами ковельських старост, взяти участь у командній грі та вікторині.

Учасники зустрічі поділилися враженнями щодо екскурсії містом та висловили слова вдячності  Світлані Бручі, координатору Клубу спілкування та дозвілля, консультанту ЦПРПП м. Ковеля за змістовно проведене дозвілля.

                    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано