A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Упроваджуємо нові освітні тренди

Дата: 26.01.2022 10:13
Кількість переглядів: 78

  Відповідно до плану роботи Школи освітніх інновацій Центру професійного розвитку педагогічних працівників та з метою вдосконалення цифрової компетентності педагогів закладів загальної середньої освіти 21 січня 2022 року в освітньому ХАБі ЦПРПП було проведено семінар-практикум «Thinglink – хмарний сервіс для створення інтерактивних освітніх ресурсів».

         Спікер Школи освітніх інновацій Дарчук Світлана Павлівна, вчитель історії ЛІЦЕЮ № 1 м. КОВЕЛЯ, презентувала Thinglink як інноваційний сервіс, за допомогою якого можна створювати мультимедійні плакати, а також різноманітні дидактичні матеріали до уроку, інтерактивні карти, схеми тощо. На семінарі-практикумі Світлана Павлівна поділилася з присутніми власними електронними продуктами, створеними за допомогою сервісу Thinglink, закцентувавши увагу на методиці їх використання на уроках.

         У ході практичної частини педагоги набули навичок створення електронних освітніх ресурсів за допомогою сервісу Thinglink, презентували присутнім свої напрацювання, ділилися враженнями. Застосування інтерактивних освітніх засобів навчання стане цікавим і корисним досвідом вчителя, і точно зацікавить учнів.

                        

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано