A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

У Новий рік - з цифровою грамотністю!

Дата: 03.01.2022 13:39
Кількість переглядів: 86

З метою підвищення інформаційно-цифрової компетентності педагогів 28-30 грудня 2021року в ліцеї № 3 імені Лесі Українки міста Ковеля відбулися семінари-практикуми Школи освітніх інновацій та Школи  цифрової грамотності.

З новими можливостями програми PowerPoint в освітньому процесі учасників заходу ознайомила спікер Тетяна Шинкарук, учитель англійської мови ліцею № 13 м. Ковеля. Створювати веб-квести за допомогою сервісів Google та використовувати їх в освітньому процесі навчала вчитель хімії ліцею № 7 м. Ковеля, спікер Школи освітніх інновацій Наталія Романюк. Про застосунок Canva, сфери його використання  та можливості в навчанні йшлося на семінарі-практикумі за участю Наталії Романюк, практичного психолога закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 8 м. Ковеля. Ділилася досвідом зі створення інтерактивних  плакатів консультант ЦПРПП м. Ковеля Світлана Бруча.

Під час практичної складової учасники навчалися створювати  інноваційні  цифрові освітні продукти: «Колесо фортуни», веб-квести, відео презентації, фотоколажі, інтерактивні плакати тощо.

Цифрові компетентності – це базова річ, без якої неможливо уявити ефективну роботу сучасного вчителя, а  цифрова грамотність для освітянина стає сьогодні  пріоритетом.

Щиро дякую всім спікерам за співпрацю в Школі освітніх інновацій та сподіваюся на творчу ініціативність кожного в новому році.

Світлана Бруча,

консультант ЦПРПП

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано