A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ

Дата: 17.12.2021 12:33
Кількість переглядів: 95

   07, 09, 10 грудня 2021 року відбувся семінар-практикум «Формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ». Для участі в ньому були запрошені педагоги закладів освіти 1-2 класів.

   Своїм досвідом поділилися вчителі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 м. Ковеля Кузьмич Л.М., Стецюк О.Д., Посполітак С.В.

   Консультант ЦПРПП Шайнюк Світлана Володимирівна  розкрила алгоритм діяльності вчителя під час здійснення формувального та підсумкового оцінювання в умовах організації системи оцінювання здобувачів освіти  початкової освіти в 2021-2022 н.р.

   Кузьмич Людмила Миколаївна ознайомила педагогів із вимогами  формувального оцінювання як інтерактивним оцінюванням прогресу учнів, що дає змогу вчителю адаптувати освітній процес, підтримати навчальний поступ учнів, формувати в дитини впевненість у собі, підтримувати бажання навчатися та прагнути максимально можливих результатів.

   Стецюк Олена Данилівна продемонструвала власні лайфхаки оцінювання учнів у І циклі (1-2 класи) навчання, також педагог наголосила на конструктивному зворотному зв’язку, як важливій складовій прогресу учнів на шляху від однієї навчальної мети до іншої та поділилася досвідом створення власної класної системи оцінювання.

    Посполітак Світлана В’ячеславівна детально розповіла про підсумкову  оцінювання та оцінювання діагностувальних робіт. Пожвавлення серед педагогів викликала необхідність написання оцінювальних суджень у робочих зошитах і аналіз орієнтовної рамку оцінювання результатів навчання учнів.

    Учасники працювали в парах, групах, опановували роботу з новими цифровими інструментами, отримали нові ідеї щодо здійснення оцінювання. Вони виробили алгоритм дій щодо використання необхідних інструментів для впровадження об’єктивного оцінювання результатів навчання учнів 1-2 класів, набули нові професійні вміння та навички, здобули позитивні враження та обмінялися досвідом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано