A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Понад 40 випускників ВУЗів прийшли цьогоріч працювати в освітні заклади нашої громади

Дата: 28.09.2021 08:18
Кількість переглядів: 87

Цьогоріч майже понад 40 випускників  ВУЗів прийшли в  заклади нашої громади. І саме для них - сучасних, енергійних, креативних та неординарних особистостей організували урочистий прийом в освітянську родину. 

Таке дійство у нашому місті проводиться вперше. Ідея належить керівнику  Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлані Верчук, яка сподівається, що це стане хорошою традицією. Це гарна можливість для знайомств, обміну інформацією, контактами, ідеями.
У Палац учнівської молоді на зустріч з новачками педагогічної справи також прийшли  заступник міського голови Наталія Маленицька, начальник управління освіти  Віктор Бичковський. 

«Щиро вітаю Вас у Ковельській освітянській родині. Ця родина дружня, велика, має міцні корені і дуже вагомі досягнення. Ми чекали саме Вас, ми Вам дуже раді, ми у Вас віримо, адже молодість це - прогрес, це — рух. Ви розпочинаєте нове професійне життя і  Вас неодмінно підтримаємо», - звернулась до присутніх  Наталія Маленицька. 

Доєднався до щирих зичень на адресу молодих педагогів і головний освітянин громади Віктор Бичковський: «Дуже шаную ідеї, креативність. Дуже хочу, щоб ви з першого дня працювали над власним почерком.  Діти люблять молодих вчителів, вони найбільше цінують  повагу, любов,  справедливість, об’єктивність. Зараз перед Вами великий простір можливостей, тому нехай Вам вдається себе знайти у ньому, реалізувати себе як професіонала”. 

“У школі, дитсадку наставник не просто навчає, він демонструє спосіб життя. Його приклад переймають діти”, - висловила свої міркування зі сцени Світлана Верчук. Вона побажала,  перш за все, залишатись собою і цьому навчати дітей.

Особливої урочистості святу додали концертні виступи вихованців Палацу учнівської молоді та колективів навчальних закладів.

(за матеріалами сайту Ковельської міської ради)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано