A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Семінар-практикум "Застосунок Canvа: сфери використання та можливості в навчанні"

Дата: 17.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 109

У вересні 2021 року успішно розпочала роботу створена при ЦПРПП м. Ковеля Школа освітніх інновацій. Діяльність Школи спрямована на забезпечення високої якості освітнього процесу шляхом уведення інноваційних методів навчання та виховання.

Відповідно  до плану роботи Школи освітніх інновацій 15 вересня 2021 року в освітньому хабі ЦПРПП відбувся семінар-практикум «Застосунок Canva: сфери використання та можливості в навчанні»  за участю спікера Романюк Наталії Степанівни, практичного психолога ЗЗСО І-ІІІ ст. № 8 м. Ковеля.

У своєму виступі Наталія Степанівна наголосила, що Canva – це онлайновий інструмент для створення дизайнів і публікації матеріалів, запущений у 2013 р., завдання якого – надати всім людям можливість створювати будь-які дизайни та публікувати їх де завгодно.

У ході семінару учасники мали змогу практично застосувати отримані знання та створити власні нові електронні освітні ресурси: презентації, відео, плакати, фотоколажі, листівки – все, що може урізноманітнити сучасний урок та підвищити пізнавальну діяльність учнів.

Опанування новітніх інформаційно-цифрових технологій необхідні сучасному педагогу для успішної професійної діяльності.

                   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано