A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Оголошується конкурс на премії Ковельської міської ради «Успішний педагог»

Дата: 06.04.2021 15:49
Кількість переглядів: 221

 

Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради оголошують конкурс на премії Ковельської міської ради «Успішний педагог» .

Місцеву Програму «Успішний педагог» затверджено рішенням сесії Ковельської міської ради від 24.12.2020р. №2/14 . Її  метою є  підвищення ролі та значення освіти у суспільстві, визнання педагогічної професії у соціумі міста,  виявлення та підтримка талановитих і творчих освітян, мотивація їх до пошуків ефективних прийомів, засобів, методів покращення результативності навчально-виховного процесу, заохочення педагогів до активної участі у фахових змаганнях, громадській, науковій, мистецькій, спортивно-масовій діяльності,  підвищення якості надання освітніх послуг у навчальних закладах м. Ковеля.

Конкурс відбуватиметься у чотирьох номінаціях:

  • «Педагоги дошкільної освіти»;
  • «Педагоги загальної середньої освіти»;
  • «Педагоги позашкільної освіти»;
  • «Керівники закладів освіти»

 

Консультативну підтримку претендентів здійснюють директор ЦПРПП Верчук С.С. (номінації «Педагоги загальної середньої освіти», «Педагоги позашкільної освіти», «Керівники закладів освіти») та консультант ЦПРПП Колода О.П.( номінація «Педагоги дошкільної освіти).

З положенням про реалізацію місцевої Програми «Успішний педагог» та Порядком визначення переможців можна ознайомитись тут.

 

Запрошуємо педагогів до участі!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано