A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Семінар - практикум "Зміна педагогічних підходів у роботі нової української школи під час викладання біології"

Дата: 26.03.2021 10:50
Кількість переглядів: 169

     24 березня 2021 року було проведено семінар-практикум з теми: «Зміна педагогічних підходів у роботі нової української школи під час викладання біології».

Захід відбувався на базі ЗЗСО "Ліцей №11"м.Ковеля. Учасники заходу  вчителі біології .

Семінар-практикум був побудований з теоретичної складової та практичної діяльності.

Про впровадження елементів STEM-освіти під час викладання природничих дисциплін.- акцентував увагу у своєму виступі Матвіюк Дмитро Юрійович, консультант ЦПРПП м. Ковеля.

Тетяна Копелюк, вчитель біології ЗЗСО « ліцей № 11» розповіла про креативність педагога, та необхідність її розвитку в сучасному вчителеві.

Спікери семінару-практикуму підготували та провели цікаві майстер-класи. Так, Романова Світлана, вчитель "ліцею11 м.Ковеля" поділилася досвідом роботи з креативними вправами, які дозволять легко і цікаво вчити новий матеріал. Такі вправи дають можливість конструювати завдання для ефективного розвитку « 4К» : креативності, колаборантності, кооперативності, комунікативності. Тетяна Копелюк, вчитель біології того ж ліцею провела майстер клас з теми «Кроссенс – асоціативна головоломка для сучасного учня». Під час якого педагоги мали можливість проявити нестандартне мислення та креативність. 

Учасники заходу спостерігали за роботою спікерів з  інформаційно-комунікаційними технологіями на платформах : «Рadlet», «Glogster» . Розширили свої знання з використання мультимедійних ресурсів для створення та зберігання інформації.

Упродовж 5 академічних годин учасники семінару-практикуму розширили свої можливості  імпровізувати та експериментувати, критично оцінювати свою діяльність. Формувати фахові компетентності необхідні для саморозвитку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано