A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Засідання інтервізійної групи практичних психологів ЗДО

Дата: 01.02.2021 09:59
Кількість переглядів: 186

 

     29 січня 2021 року в закладі дошкільної освіти  № 11 міста Ковеля відбулося засідання інтервізійної групи практичних психологів ЗДО на тему «Використання метафоричних асоціативних карт в роботі з учасниками освітнього процесу».

       Учасниками заходу були Світлана Верчук- директор ЦПРПП м.Ковеля, Оксана Колода - консультант ЦПРПП,  Світлана Котік- психолог ЦПРПП.

      Мета засідання  інтервізійної групи:    формування професійних навичок роботи з метафоричними асоціативними картами, надання психологічної допомоги учасникам виховного процесу.

      Вікторія Денисюк, практичний психолог ЗДО №11, яка виступала модератором заходу, ознайомила колег з інструментом професійної психології – метафоричними картами, що відносяться до проєктивних методик та їх видів.  Під час зустрічі було обговорено такі питання:  особливості роботи з метафоричними картами, правила їх застосування, використання МАК в консультаційній та психокорекційній роботі.               Вікторія Денисюк надала можливість попрацювати з декількома видами МАК та спробувати на власному досвіді як метафоричні асоціативні карти можуть сприяти взаєморозумінню між людьми, допомагають краще пізнати і зрозуміти себе.

      Світлана Котік, психолог ЦПРПП, підсумовуючи роботу заходу, акцентувала увагу учасників на тому, що інтервізійні зустрічі є ефективними, адже така форма роботи дає можливість розвивати професійний рівень та удосконалювати навички працівників психологічної служби закладів дошкільної освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано