A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Дискусійна панель "Позашкільна освіта: забезпечення якості освіти".

Дата: 27.01.2021 14:45
Кількість переглядів: 145

 

 

 

 

26 січня 2021 року у ЦПРПП консультантом Колесніковою Жанною Василівною було організовано та проведено дискусійну панель "Позашкільна освіта: забезпечення якості освіти". Учасники дискусії зазначили, що позашкільна освіта - це складова безперервної освіти, отже,  формує цілісний освітній простір.

У нинішній ситуації, в період реформування всіх ланок суспільного життя, нарощуються виклики системи освіти взагалі і позашкільній освіті зокрема.  Все гостріше постає питання суспільного розуміння необхідності позашкільної освіти.

Нині важливо мати конкурентноспроможного керівника гуртка, який вільно буде володіти цифровою компетентністю, матиме  професійний розвиток, особистісне самовизначення.

Методисти ЗПО під час заходу ставили один одному запитання, дискутували з питань організації позакласної діяльності, шукали спільні та відмінні риси в принципах освітньої системи у різних напрямах: художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, науково-технічний, туристсько-краєзнавчий. Обмінювалися ідеями про шляхи покращення ситуації у вищевказаних напрямках. Окреслили нові цілі щодо підвищення фахового рівня педагогічних працівників закладів позашкільної освіти міста: застосовувати у роботі цифрову компетентність; формувати у вихованців, учнів та слухачів свідомого і відповідального ставлення до власного здоров'я та здоров'я оточуючих , навичок безпечної поведінки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано