A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Директори ЗЗСО поділились досвідом організації дистанційного та змішаного навчання

Дата: 19.11.2020 16:46
Кількість переглядів: 210

19 листапада в актовій залі КЗ "Палац учнівської молоді імені Івана Франка" для директорів закладів загальної середньої освіти відбулась презентація Центру професійного розвитку педагогічних працівників м.Ковеля . Директор Центру, Світлана Верчук, ознайомила присутніх з завданнями, цілями та стратегією розвитку закладу. Визначила першочергові завдання, серед яких і забезпеченння супроводу дистанційного навчання.

В цьому контексті відбулась дискусійна панель  «Організація освітнього процесу в ЗЗСО в умовах пандемії : виклики та простір можливостей».  Спікерами виступили директор ЗЗСО І-ІІ ст. №6 Олена Харитонова та директор Ліцею №10 Світлана Шворак. Керівники поділилися власним досвідом та баченням  організації дистанційного та змішаного навчання. В дискусії взяли участь Сергій Бідненко, директор ЗЗСО І-ІІ ст.№9, Тетяна Донюш, директор Ліцею №1, Галина Сидорук, директор Ліцею №11 та Валерій Кубай, директор Ліцею №7. 

Результатом дискусії та обміну думками стало рішення щодо звернення до управління освіти, міської влади про нагальну потребу забезпечення ЗЗСО технічними засобами . Також потребує розгяду можливість  доплат педагогам за дистанційне навчання  та роботу в умовах пандемії.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано