A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

У Ковелі створили Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Дата: 27.08.2020 15:11
Кількість переглядів: 302

 

На 70-ій сесії Ковельської міської ради, яка відбулась сьогодні - 27 серпня, депутати прийняли кілька рішень, які стосуються змін, передбачених реформуванням освіти в Україні. У Ковелі замість методичного кабінету управління освіти створили Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Новостворений Центр є комунальною установою. Його засновником є Ковельська міська рада. Він покликаний сприяти підвищенню фахового рівня та майстерності працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та Ковельського інклюзивно-ресурсного центру. Крім того, освітянам міста надаватимуть науково-методичну та психологічну підтримку.

Цим же рішенням депутати затвердили статут Центру та його штатний розпис, а також Положення про конкурс на посади директора та педагогічних працівників Центру.

Документом передбачено, що у новоствореній структурі працюватиме чотири особи: директор та три консультанти. Претенденти на ці посади обов'язково повинні мати вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра; стаж роботи за педагогічним та/або науково-педагогічним фахом не менше п’яти років; досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти.

Окреме рішення прийняте щодо проведення конкурсу на посаду директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано